X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

UA-Akademin avancerad

Starttid:  10 november, 2018 - 09:00
Sluttid:  10 november, 2018 - 17:00
Typ av av aktivitet:  UA-Akademin
Plats:  Mittuniversitetet C312
Vill du lära dig mer om aktier så ska du gå Sveriges bästa aktieutbildning – UA-Akademin. Utbildningen är öppen och kostnadsfri för alla under 29 år. En utbildning perfekt för dig som vill fördjupa dina kunskaper kring aktiesparande.

En fullpackad dag med fördjupning inom aktieanalys och derivatinstrument! Kursen är till för den som har grundkunskaper kring värdepappershandel och vill fördjupa sig. Dagen är uppdelad i två delmoment, ”Aktieanalys” samt ”Derivatmarknaden”. Du kommer få goda färdigheter kring Fundamental samt Teknisk analys, du kommer även lära dig handla med Optioner/Terminer, Warranter, Mini-futures, Certifikat samt Råvaror. Vi kommer kolla på färdiga strategier som går att bygga vidare på direkt.

Denna kurs lämpar sig för dig som redan är bekant på värdepappersmarknaden och vill fördjupa sig. 

 

Utbildningen görs i samarbete med Nordnet Bank.

Hos Nordnet handlar du aktier gratis upp till 80.000kr! Som medlem i Unga Aktiesparare får du självklart ännu fler förmåner hos Nordnet, öppna ditt konto här.

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: