X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Träff med finansmannen Sven Hagströmer

Starttid: 
18 februari, 2020 - 17:00
Sluttid: 
18 februari, 2020 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Munktell Science Park, Portgatan 3 Eskilstuna
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Finansmannen Sven Hagströmer kommer till Eskilstuna den 18 februari för att berätta om sin resa och engagemang i olika bolag och styrelser. Anmäl er via Aktiespararna https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/traff-med-finansmannen-sven-hagstromer

Träff med finansmannen Sven Hagströmer

Finansmannen Sven Hagströmer kommer till Eskilstuna den 18 februari för att berätta om sin resa och engagemang i olika bolag och styrelser.

Sven Hagströmer är en av Sveriges mest kända finansmän. Mest känd för att han är ena namnet i den numera avsomnade fondkommissionärsfirman Hagströmer & Qviberg. Numera har han brutit med sin tidigare samarbetspartner Mats Qviberg och leder istället investmentbolaget Creades, som bland sina innehav är också är storägare i nätmäklaren Avanza. I Avanza, som har strax under en miljon svenskar som kunder, så är han också ordförande. 

Men han är också mångsysslare. Han har enligt egen uppgift slutat flyga efter en spektakulär landning i Stockholms skärgård, men kör vidare med att coucha fram affärsänglar och tala för kvinnligt ledarskap, framförallt som grundare av stiftelsen Albright. Tillsammans med tidigare riksbankschefen Lars Wohlin gav han sig också för tjugo år sedan in i politiken under en period när de tillsammans ledde partiet Junilistan, som kandiderade både till EU-parlamentet och svenska Riksdagen.

Under en öppen kväll på Munktellarenan kommer Aktiespararna Eskilstuna tillsammans med Styrelseakademien Mälardalen och Företagarna att möta Sven Hagströmer i ett samtal om både börs, ledarskap och samhällsengagerande frågor. Moderator vid utfrågningen blir Mats Blomberg, Aktiespararna. 
 

Medlemmarna i Styrelseakademien i Mälardalen och Företagarna är välkomna  till denna träff. 

Biografi över Sven Hagströmer:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Sven_Hagstr%C3%B6mer_(finansman)

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner: