X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Tradingevent med Nordnet och LaserLöken!

Starttid: 
16 maj, 2019 - 17:30
Sluttid: 
16 maj, 2019 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Nordnet, Alströmergatan 39, Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du lära dig mer om trading, eller kanske bara få lite inspo? Välkommen till Unga Aktiesparares och Nordnets tradingevent!

Vi ses på Nordnets härliga takterrass på Kungsholmen i Stockholm där det bjuds på dryck och snacks.

Du får också möjlighet att lyssna på Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson och Nordnets Trading manager alias LaserLöken Axel Karlsson, båda kända från Twitter och diverse investerarforum.

Ta gärna med en vän och njut av kvällen tillsamman med UA och Nordnet. Säkert känner du någon  som borde bli bättre på att spara?

Anmäl mig

Platser: 180
Anmälda: 69

Lägg till i kalendern

Integritetspolicyn finner ni här.

180