X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Tjejkväll med inspirerande föreläsare!

Starttid: 
27 november, 2017 - 18:00
Sluttid: 
27 november, 2017 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Borås
Välkomna på en inspirerande tjejkväll! Vi gästas av Christina Engelen (skaparen av facebookgruppen "Tjejer som gillar aktier"), Sandra Bourbon (Framtidsfeministen) och Tove Zander (Unga Aktiesparares vd).

(Eventet är öppet för alla)

Under tre timmar kommer vi få höra 3 inspirerande kvinnor föreläsa om sparande och aktier från olika perspektiv. Först ut är Christina Engelen, hon är skaparen av facebookgruppen "Tjejer som gillar aktier" där hon dagligen inspirerar kvinnor till mer ekonomisk kunskap på flera olika plan. Christina har aktier som ett stort intresse och handlar både långsiktigt och kortsiktigt. Efter det ska vi via Skype få lyssna till Sandra Bourdon, även känd som Framtidsfeministen. Sandra brinner för att investera jämställt och har stort intresse i att få fler kvinnor till börsen. Framtidsfeministens jämställda aktieportfölj startades i maj 2015 och har slagit index sedan dess. Hör henne prata om jämställda investeringar, kvinnor och börs/sparande, karriär och att komma igång med sitt sparande. Dessutom kommer Unga Aktiesparares vd Tove Zander vara på plats och föreläsa. Ett av hennes mål som vd är att skapa en ännu mer jämställd organisation. Tove kommer prata om hur hon kom igång med aktier, hennes resa kring det och vart hon är idag.

Vi hoppas att riktigt många kvinnor vill närvara på denna inspirerande kväll, oavsett kunskapsnivå. Eventet är öppet för alla, både medlemmar och icke-medlemmar, så ta med alla dina tjejkompisar och upplev en riktigt intressant kväll. 

Under kvällen kommer det bjudas på tilltugg (kontakta gärna oss angående specialkost) och det kommer finnas möjlighet att bli medlem till ett specialpris.

Första föreläsaren börjar kl 18 så kom i god tid. Vi kommer även finnas på plats före och efter eventet för den som vill mingla. 

Varmt välkomna! 

Kontaktpersoner: