X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Tjejkväll med aktier

Starttid: 
29 september, 2021 - 17:00
Sluttid: 
29 september, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen till en tjejkväll med aktier! Föreläsare: Jasmin Hashim

Välkommen till en Tjejkväll med Aktier!

Den 29 september anordnar vi en inspirationsföreläsning för kvinnor som vill komma igång med sitt sparande på börsen.

Du kommer att få lära dig grunderna i hur du börjar investera på börsen. Vi går igenom fonder, aktier och andra viktiga begrepp, allt för att du ska få en så bra start som möjligt!

Kvinnor är idag underpresterade vad gäller ägande av innehav på börsen, vilket är något som vi på Unga Aktiesparare och Storasystrarna vill förändra!

Vi bjuder därför in våra kvinnliga medlemmar och icke-medlemmar till denna föreläsning mot att skapa en jämlik fördelning på börsen. Efter föreläsningen kommer du att vara redo för att ta dig an börsen.

Den 29:e september kommer vi att skicka ut en zoom-länk till alla anmälda!

Vi hoppas att du är lika taggad som oss!

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 300
Anmälda: 46
Reservlista: 744

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
300