X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Tjejföreläsning

Starttid: 
3 november, 2020 - 18:00
Sluttid: 
3 november, 2020 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Se länk längre ner
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du börja spara men vet inte riktigt hur? Har du tänkt på aktiemarknaden som något skrämmande som kräver oändlig kunskap? Vill du få en bättre insikt i olika sparformer och få motivation till att kickstarta ditt sparande? Välkommen till Unga Aktiesparare Uppsalas Tjejföreläsning!

Visste du att 75% av svenska kvinnor har dåligt samvete över att de inte tar tag i sin ekonomi och endast en av tre kvinnor har ett tillräckligt stort eget sparande för att förändra sin livssituation som att byta arbete eller lämna en relation.

Det är dags att bryta detta mönster! Vi på Unga Aktiesparare i Uppsala vill öka kunskapen om privatekonomi, sparande och investeringar hos landets unga kvinnor och vi börjar med en enkel föreläsning. Föreläsningen kommer genomgå ämnen som privatekonomi, olika sätt att spara pengar på, olika former av placeringar och framförallt hur man kommer igång praktiskt med allt detta. Den 3:e November kl 18 bjuder vi in alla unga kvinnor till en digital föreläsning som kommer att hållas av vår alldeles egna styrelseledamot, licensierade investeringsrådgivaren Veronica Kvist. Anmäl dig och uppmuntra dina tjejkompisar att göra detsamma!

 

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NjE4N2E2MTAtMTJmOS00NDc2LWFiOTMtNDVmNGUzNDkwNjM0%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%225dd0180b-a4c5-4abb-a931-86941ceab3d7%22%2c%22Oid%22%3a%22979b6e1d-d539-484e-8016-911d5158099d%22%2c%22IsBroadcastMeeting%22%3atrue%7d

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: