X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Till lokalavdelning i Gävle söker vi nu engagerade styrelsemedlemmar

Starttid: 
16 maj, 2019 - 22:30
Sluttid: 
16 maj, 2019 - 22:45
Att vara ideellt engagerad inom Unga Aktiesparare är en spännande roll där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom ledarskap, organisationsförmåga, marknadsföring och försäljning samtidigt som du får en god inblick i hur ett nationellt förbund med över 14 000 medlemmar fungerar. Arbetet bedrivs i samarbete med regionchefer och personal vid förbundets kansli.

Rollen som styrelseledamot innebär också att du är delaktig i att planera och genomföra varierande och intressanta aktiviteter för medlemmar tillhörande din lokalavdelning. Det finns goda möjligheter att ta extra ansvar för något som du är bra på eller vill bli bättre på; så som marknadsföring, ordna event, sponsring eller hålla i utbildningar.

Tycker du om att skriva finns möjligheten att delta i arbetet med Unga Aktiesparares egen medlemstidning, Stock Magazine och trivs du riktigt bra i förbundet kanske du vill ta steget att bli ansvarig för en region eller arbeta som förtroendevald i förbundsstyrelsen. Möjligheterna är många!

Det som förväntas av dig som styrelseledamot i Unga Aktiesparare är en hög grad av professionalitet.
Detta innebär bland annat att komma i tid till möten, förbereda dig väl och prioritera ditt uppdrag. Du har ett intresse för aktier, är driven och har ett stort engagemang i de uppdrag som du åtar dig. Vidare ställer arbetet i lokalavdelningen förväntan på samarbetsförmåga och ambition.

En del av styrelsearbetet handlar också om att träffa andra lokalavdelningar. Det sker under våra centrala arrangemang där aktiva från hela landet samlas för att prata ihop sig och ha roligt.

Du kommer, om du blir vald, ges förtroende att vara en del av att utveckla och driva en organisation med drygt 200 aktiva. Arbetet som styrelseledamot kommer att vara utmanande, men det kommer samtidigt att vara utvecklande, spännande och roligt. Genom ditt engagemang kommer du ha möjlighet till att skaffa dig nya erfarenheter, knyta till dig viktiga kontakter och träffa likasinnade personer med ett stort intresse för aktier och sparande.

För att lämna in en ansökan krävs det att du är en betalande medlem. Tidigare erfarenhet av styrelsearbete och ideellt engagemang är meriterande, men inget krav.

 

Låter det här som något för dig?
Skriv en ansökan där du berättar om vem du är, vad du tidigare gjort och hur du tänkt bidra till att lokalavdelningen i Gävle.

Maila din ansökan, innehållande CV och personligt brev till: regionmitt@ungaaktiesparare.se senast 2019-05-15.

För dig som är intresserad och vill veta mer rekommenderar vi att komma till vår inspirationsföreläsning på Swedbank den 7 maj 18:00 på Nygatan 25. Där finns regioncheferna Oskar Age och Cindy Le på plats för att berätta mer om vad det innebär att engagera sig i förbundet och för att besvara era frågor. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig