X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Tema Investmentbolag - om att starta ett, och investera i!

Starttid: 
26 februari, 2020 - 18:00
Sluttid: 
26 februari, 2020 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Handelshögskolan Gbg, SAL E44, Vasagatan 1.
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Investerar du i fonder, men siktar på att en dag bygga ut portföljen med aktier? Vill du öka riskspridningen i portföljen men inte bestämt dig för hur? Då kan investmentbolag vara något för dig!

Den 26 februari gästas vi av Annelie Näs som driver idag Naes and friends och Naes invest. Annelie kommer prata om sin resa dit hon är idag, om att starta ett investmentbolag när man är 30, lärdomar på vägen, men även hur de resonerar kring risker och investeringar i investmentbolaget.

Efter Annelies föreläsning kommer Unga aktiesparare Göteborg föreläsa om vad investmentbolag innebär, exempel på dessa, och för- och nackdelar med denna typ av investeringsfilosofi.

Dörrarna öppnas 17.30

Föreläsningar drar igång 18.00 och håller på till 20.00

De första 30 deltagarna som kommer på eventet får mat, först till kvarn!

Välkomna!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: