X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Teknisk analys med Anders Haglund och Aktiespararna

Starttid: 
12 oktober, 2019 - 09:00
Sluttid: 
12 oktober, 2019 - 16:30
Plats: 
Ekonomikum, sal B 115, Kyrkogårdsgatan 10, Uppsala
Förväntade förkunskaper: 
Djupgående kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Som medlem i Unga Aktiesparare får du gå på alla Aktiespararnas aktiviteter! Ta chansen att medverka på en efterfrågad utbildningsdag i teknisk analys med Anders Haglund.

Aktiespararna i Uppsala bjuder in till en utbildningsdag i teknisk analys med Anders Haglund som kursledare. Anders har över 30 års erfarenhet av värdepappershandel som både mäklare, trader, analytiker och förvaltare. Han är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och jobbar dagligen professionellt med aktieförvaltning och analys.

Kursen är helt fokuserad på en praktisk workshop och på genomgång av dagsfärska aktier med hjälp av teknisk analys och Aktiespararnas analysprogram Hitta kursvinnare. Här finns möjlighet att ta upp just dina favoritaktier för analys och diskutera dina egna och andras analysmetoder, strategier och tolkningar under kursdagen. 

Kursen kostar 500 kr för medlemmar i Aktiespararna och Unga Aktiesparare. Lunch och fika ingår. 

För att kunna medverka på kursen bör du ha med egen dator och programmet "Hitta Kursvinnare" installerat. Läs mer och anmäl dig på Aktiespararnas hemsida: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/teknisk-analys-med-anders-haglund 

Kontaktpersoner: