X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Teknisk Analys - Lär dig timea marknaden

Starttid: 
3 mars, 2021 - 18:00
Sluttid: 
3 mars, 2021 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
https://lu-se.zoom.us/j/67399595884
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Har du hört talas om Teknisk Analys (TA) men aldrig tagit steget att lära dig hur det fungerar? Då är detta event något för dig! Vare sig du är en långsiktig investerare, kortsiktig trader eller har drömmar om att testa day-trading, så är TA ett utmärkt verktyg för göra bra aktieaffärer (och att undvika dåliga!). Många har bilden av att TA är komplicerat och att det är svårbegripligt, men i detta event reder vi ut begreppet från grunden och vi kommer se att det inte är så komplicerat som man kan tro.

För dig som tillämpar Fundamental Analys när du letar aktier så är TA ett väldigt bra komplement. En mycket vanlig strategi hos investerare är att först undersöka om en aktie är köpvärd genom Fundamental Analys, för att sedan använda sig av Teknisk Analys för att timea köpet så bra som möjligt. TA fungerar emellertid utmärkt på egen hand, det enda man egentligen behöver för att göra en teknisk analys är en graf. Det kvittar om vi handlar H&M, Tesla, Guld, Bitcoin etc. 

Upplägget för eventet

  • Fundamental vs Teknisk Analys
  • Tekniska formationer
  • Tekniska indikatorer
  • Praktisk tillämpning - Vi går igenom några intressanta case
  • Vidare inspiration - För dig som vill fördjupa dina kunskaper inom TA ytterligare

Denna föreläsning kommer hållas av UA Lunds ordförande Filip Lindkvist, som har många års erfarenhet av TA. Eventet kommer således även passa bra för den som redan är familjär med TA och ta sin analys till nästa nivå. Bland annat kommer vi gå igenom viktiga skillnader vid teknisk analys av små vs stora bolag, samt i vilka lägen som TA kan ge falska köpsignaler. Vi kommer även gå igenom och göra analyser på tittarönskemål.

Detta är ett öppet event, är du inte medlem lämnar du bara rutan med medlemsnummer tom vid anmälan. OBS, endast medlemmar kommer få powerpointen skickad till sig.

Zoom-länken om du inte fått den på mail: https://lu-se.zoom.us/j/67399595884   

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: