X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Studiebesök hos Spiltan (resa och mat ingår) - OBS! Anmälan stängd

Starttid: 
9 oktober, 2019 - 15:00
Sluttid: 
9 oktober, 2019 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Grevgatan 39, Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Häng med Unga Aktiesparare Uppsala för att besöka det berömda företaget Investment AB Spiltan. Eftersom besöket är i Stockholm bjuder Spiltan tillsammans med UA Uppsala på tågresa fram och tillbaka samt gemensam mat efteråt. Först till kvarn!

Investment AB Spiltan är ett investmentbolag som köper och äger minoritetsandelar i svenska onoterade och noterade aktiebolag. Företaget grundades 1986, och leds av VD Per H Börjesson.

Häng med UA Uppsala för att besöka det omtalade bolaget! Detta är en unik chans att få prata med de som arbetar där, ställa frågor om allt du kan komma på, samt bygga upp ditt nätverk med andra fond- och aktieintresserade personer i Unga Aktiesparare. Besöket kommer att vara i Stockholm så därför bjuder Spiltan tillsammans med UA Uppsala på tågresa fram och tillbaka samt gemensam mat efteråt.

Men kom ihåg, det finns endast ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner: 

Emma Ytterström

Emma Ytterström
Mobil:  0706144029
Telefon:  0706144029

emma.ytterstrom@gmail.com
30