X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Spiltankväll: Sparande på skakig börs & folkfonder

Starttid: 
30 maj, 2022 - 18:00
Sluttid: 
30 maj, 2022 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Riddargatan 17 Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Senaste åren har varit en skakig resa på börsen som präglats av först en världspandemi och nu även krig i Europa. Vart kan man blicka gällande sitt sparande när orosmoln drar över oss?

En tanke kring vart man kan blicka skulle kunna vara åt stabila fonder. En fond som utmärkt sig här är Spiltan Aktiefond Stabil som nyligen fick pris för årets Sverigefond 2022 där del av motivering löd “...En stark bidragande orsak till vinsten är hur förvaltarna lyckades hantera nedåtgående marknader…”. Välkomna till föreläsning av Spiltan Aktiefond Stabil för att lära er mer om fonden! Vilket värdepapper ägs av allra flest sparare i Sverige? Det kan vara Fonden som kvällens andra föreläsning kommer handla om - nämligen: Spiltan Aktiefond Investmentbolag. Hela 650.000 personer har köpt Spiltan Aktiefond Investmentbolag bara på två av de större handelsplattformarna. Detta kan jämföras med Telia, som ofta ses som en riktig folkaktie, med sina ca 480.000 ägare över alla handelsplattformar 2021.

Så varför är Spiltans Investmentbolag Fond så attraktiv för så många? Häng med på föreläsning när Spiltan öppnar sina dörrar för att se efter själva! 

Lättare mat kommer bjudas på under kvällen. Obs: vid allergi eller tex vegan, skriv till ansvarig (se nedan). Datum: 30/5/2022 Tid: 18:00 Adress: Riddargatan 17, Stockholm. (Dörren är en träport med siffran 17 över). Vi ses!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 20
Anmälda: 12
Reservlista: 2

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
20