X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Spara i investmentbolag

Starttid: 
10 december, 2019 - 18:00
Sluttid: 
10 december, 2019 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Örebro Universitet Långhuset sal L109
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Temat för denna kväll är investmentbolag och du får lära dig allt du kan tänkas behöva veta.

Vad skiljer investmentbolag från andra bolag? Vad är substanspremie/rabatt? Varför ska jag äga investmentbolag? Hur skiljer sig de olika investmentbolagen från varandra? 

Dessa frågor och massa mer går vi igenom under denna kväll, dessutom bjuds det på kaffe, julmust och fika. 

Varmt välkomna!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

André Engström

André Engström
Mobil:  0768965886
Telefon:  0768965886

andre.engstrom@icloud.com