X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Sök till UA Malmös styrelse!

Starttid: 
16 januari, 2022 - 00:00
Sluttid: 
16 januari, 2022 - 00:30
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
UA Malmö söker ledamöter till styrelsen! Har du ett intresse för aktier och privatekonomi? Vill du engagera dig ideellt i ett rikstäckande förbund med syfte att lära och coacha unga i sitt sparande? Ta chansen att engagera dig i UA Malmö!

Om Unga Aktiesparare

Vi i Unga Aktiesparare hjälper våra medlemmar att spara och investera smart. Genom utbildningar, events, tidningar, rabatter och mycket mer får du som medlem lära dig mer om finansmarknaden och hur du investerar. Vi utbildar våra medlemmar genom den lokala verksamheten som är spridd över hela landet, fördelat på fem regioner och cirka 40 lokalavdelningar. Att engagera sig i en lokalavdelning ger ovärderliga kontakter och erfarenheter inför framtiden.

 

Din roll i styrelsen

Som styrelsemedlem är du med och planerar och genomför event, utbildningar och andra träffar som vi anordnar. Du får vara med och representera UA på de mässor, evenemang och företagsträffar vi deltar vid, samtidigt som du har möjlighet att få jobba med sponsring, samarbeten och därmed skapa betydelsefulla kontakter för den lokala avdelningen. Som styrelsemedlem får du tillgång till ett värdefullt kontaktnät genom att träffa likasinnade medlemmar över hela landet på de centrala event som anordnas av förbundet. Ditt engagemang ger dig dessutom stora möjligheter att utvecklas i ditt eget sparande samtidigt som du får erfarenhet av att leda och organisera events och utbildningar.

 

Din profil

Vi söker dig mellan 16-29 år som har ett intresse för aktier och privatekonomi. Vi har inga specifika kunskapskrav utan värdesätter engagemang och intresse högst. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för att coacha och inspirera andra till att börja spara och att du gillar att nätverka och anordna träffar och aktiviteter. För att ansöka måste du vara medlem i Unga Aktiesparare. 

 

Ansökan

Ansökan bör innehålla:

• CV

• Personligt brev som inkluderar:
1) Vem är du.
2) Hur vill du vara med och utveckla lokalavdelningen.

Skicka in din ansökan senast 2022-01-16. Maila ditt CV + personligt brev till malmo@ungaaktiesparare.se. Välkommen med din ansökan!

 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig