X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Snacka jämställdhet med AllBright och Elin Agorelius

Starttid: 
14 mars, 2019 - 17:30
Sluttid: 
14 mars, 2019 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Enskilda Gymnasiet, Tegnérlunden 5
Följ med Unga Aktiesparare på ett event om jämställdhet med Niklas Uppenberg från Stiftelsen AllBright och Elin Agorelius, Ung Privatekonomi. Detta event är +1, så ta med dig en vän.

Allbright är en stiftelse som arbetar för jämställdhet och diversifiering på ledande positioner i näringslivet. Allbright arbetar aktivt för att påverka näringslivet att arbeta medvetet med att öka andelen kvinnor på ledande positioner och arbetar kontinuerligt med kartläggning av könsfördelningen i svenska börsbolags ledningsgrupper och styrelser för att belysa frågan om representation.

Med fokus på fakta från rapporter och forskning tydliggör AllBright i en inledande föreläsning utmaningarna, möjligheterna och vinsterna för de som vill arbeta målmedvetet för jämställdhet och mångfald samt hur du som investerare kan dra nytta av denna fakta i dina investeringar.

Ung Privatekonomis verksamhetschef Elin Agorelius kommer sedan dela med sig om hur hon använder jämställdhet som ett beslutsunderlag i sina investeringar.
 

*OBS: No-show avgift om 100kr tas ut vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 24h innan utbildningsstart.

Anmäl mig

Platser: 80
Anmälda: 14

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
80