X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Småbolagskväll med Fredrik Skoglund!

Starttid: 
19 maj, 2021 - 19:00
Sluttid: 
19 maj, 2021 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Onsdagen den 19 maj klockan 19:00 besöker analytikern och förvaltaren Fredrik Skoglund oss på Unga Aktiesparare för att berätta om hans resa till att jobba med det han gör idag!

Fredrik är förvaltaren bakom fonden Avanza Småbolag, och under eventet kommer han att presentera vilken strategi han använder sig utav när han väljer ut sina bolag samt prata lite mer i detalj kring några av de innehav som fonden har idag.

 

Eventet är öppet och alla kan därför delta oavsett om man är medlem eller inte.

 

OBS! För att delta krävs anmälan till eventet. 

 

Länken till Zoom-rummet skickas ut ca 30 minuter via mail innan starttid till de som anmält sig.

 

Varmt välkomna till en inspirerande och lärorik kväll tillsammans med Fredrik Skoglund! Detta vill ni inte missa!

 

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: