X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Setterwalls Advokatbyrå. Att tänka på när man startar bolag!

Starttid:  26 februari, 2019 - 18:00
Sluttid:  26 februari, 2019 - 20:00
Typ av av aktivitet:  Företagsbesök
Plats:  Sankt eriksgatan 5, 411 05 Göteborg
Fallgropar och viktigt att tänka på vid start av bolag - Setterwalls Advokatbyrå OBS endast för medlemmar!

Har du funderat på att starta ett eget bolag? Häng med till Setterwalls Advokatbyrå och lär dig viktiga juridiska aspekter att tänka på. Vi går igenom samtliga bolagsformer men kommer att fokusera på aktiebolag.

 

Upplägg för kvällen:

18:00 Välkommen till Setterwalls

18:15 Mat, dryck och mingel

18:45 Föreläsning 'Do's and Dont's vid Startup'

Beskrivning av olika bolagsformer samt fördelar och nackdelar med respektive form. Föreläsningen riktas dock mot bildande av aktiebolag. Vi berör nödvändiga dokument som stiftelseurkund, bolagsordning, aktieägaravtal samt övriga sakersom är särskilt viktiga att på vid start av bolag.

19:45 Avslutningsmingel

 

Varmt välkomna!

 

 

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
50