X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Så blir du miljonär - Kom igång med att Spara och Investera - Del 1

Starttid: 
20 april, 2021 - 17:30
Sluttid: 
20 april, 2021 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du komma igång med ditt sparande och lära dig att investera? Då är vår utbildning i hur man blir miljonär genom att investera på börsen något för dig!

Unga Aktiesparare Växjö presenterar en utbildningsserie i två delar där grunderna i sparande och investering på börsen kommer att gås igenom. Denna utbildning är perfekt för dig som är ny eller intresserad av att lära dig mer om börsen. Under utbildningen kommer vi att försöka förklara och ge inspiration till hur du kan påbörja din resa mot miljonen och ge konkreta tips på hur man kan lyckas med målet. 

I del 1 av utbildningen kommer vi gå igenom:

  • Varför man bör spara 
  • Vad en aktie och börsen är 
  • Vad för kontoformer och plattformar för aktiehandel som det finns
  • Hur man köper sin första aktie

I del 2 kommer vi gå in djupare på olika begrepp, UAs gyllene regler och tips/lärdomar om börsen.

För att gå på denna utbildningen krävs inga förkunskaper eller medlemskap, alla är välkomna.
Länk till utbildningen kommer att skickas till din mejl om du anmäler dig här nedan, men kommer även läggas upp i vårt facebook event för utbildningen.

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.