X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Ronnie Leten fd framgångsrik VD för Atlas Copco och nu aktuell för ordförandeposten i Ericsson

Starttid:  14 februari, 2018 - 18:00
Sluttid:  14 februari, 2018 - 19:00
Typ av av aktivitet:  Föreläsning
Plats:  Karlavägen 79, Stockholm
Ronnie Leten, belgaren med en mycket framgångsrik karriär inom svenskt näringsliv besöker Aktiespararna Östermalm/Djurgården och kommer att tala om ¨How business has changed in the last decade - how to cope for future competition¨

Ronnie Leten avslutade i början av 2017 en lång och lyckosam karriär inom Atlas Copco, varav de senaste sex åren som koncernchef. Han innehar flera styrelseuppdrag och är nominerad som ordförande i Ericsson senare i vår.

Föredraget hålls på engelska.

 

OBS!

Anmälan görs via länken nedan:

https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/ronnie-leten-fd-framgangsrik-vd-atlas-copco-besoker-avdelningen

Anmälan/avanmälan senast den 12 februari kl 12.00.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: