X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Rekryteringsträff Zmarta Group

Starttid:  7 december, 2017 - 18:00
Sluttid:  7 december, 2017 - 20:00
Typ av av aktivitet:  Företagsbesök
Plats:  Polisgatan 4, SE-262 33 Ängelholm, Sverige
Unga Aktiesparare Helsingborg i samarbete med Zmarta Group bjuder in till rekryteringsträff! De söker nya medarbetare till sin säljorganisation.

Kvällen bjuder på mingel, företagspresentation samt vilka möjligheter som finns inom företaget. För de intresserade kommer det att ges möjlighet till speedintervjuer.

Zmarta är ett varumärke som drivs av Zmarta Group. De är ett företag i medvind som växer snabbt varje år. Därför söker de alltid efter nya potentiella medarbetare med hög kapacitet, driv, rätt inställning och motivation, som vill vara med och bygga deras kommande framgång. Då de växer hela tiden finns spännande möjligheter för dig som medarbetare att växa och utvecklas med dem.

 

Zmartas kontor kännetecknas bland annat av inspirerande ledarskap, familjär och jordnära stämning, roliga events, delaktighet i processer och obyråkratiskt beslutsfattande. Vill du bli en del av deras gäng i Ängelholm eller Stockholm, eller tycker du det vore spännande att arbeta utomlands? Läs mer om möjligheter och värderingar som kännetecknar Zmarta Group:

 

https://www.zmartagroup.com/job-location/sweden/

 

Information om Zmarta:

 

- "Zmarta är en finansiell tjänst där du jämför lån och försäkringar för att hitta de bästa alternativen. Zmarta låter flera olika långivare och försäkringsbolag tävla om att ge dig det bästa erbjudandet, så att du kan välja det som passar dina behov bäst. Det är lika enkelt som det är kostnadsfritt."

Anmäl mig
Kontaktpersoner: