X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Räkna på din affär med Almi Företagspartner

Starttid: 
19 februari, 2020 - 13:00
Sluttid: 
19 februari, 2020 - 16:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Almi Företagspartner AB, Kungstensgatan 38, 113 59 Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du lära dig mer om hur en balans- och resultaträkning hänger ihop samt öka din förståelse för olika ekonomiska begrepp? I samarbete med Almi erbjuder vi dig nu att delta i ett seminarium där vi går igenom grunderna i ett företags rapporter samt olika relevanta nyckeltal.

Välkommen till seminariet "Räkna på din affär" tillsammans med företagspartnern Almi. Här erbjuds du möjligheten att få lära dig mer om företagsrapporter och nyckeltal. Något du som investerar har mycket stor nytta av innan du tar dina affärsbeslut! Under vistelsen får du diskutera tillsammans med andra samt en inblick i Almis verksamhet och vad de gör.

Det krävs absolut inga förkunskaper och eventet passar även dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare. Seminariet leds av Almis erfarna rådgivare och under deras ledning blandas information med diskussion.


Har just du en affärsidé som du vill knåpa på kan du om du vill även förbereda dig genom att fylla i Lean Canvas och ta med dig, ett verktyg som används i seminariet. Ladda ner och fyll i Lean Canvas här. (frivilligt)

"Räkna på din affär" belyser följande avsnitt: 

• Resultat- och balansräkning
• Prissättning
• Varför budget?
• Moms
• Kapitalbindning
• Hållbara affärer
• Finansieringsmöjligheter

 

Eventet är öppet för alla, så anmäl gärna en vän eller två! wink

 

Vilka är Almi? 
Almi Företagspartner AB ägs av staten och erbjuder lån och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Det gäller såväl företag som är i startupfas som befintliga företag.

Genom dotterbolaget och riskkapitalbolaget Almi Invest förvaltas cirka 3 miljarder kronor och sedan start han man investerat i över 660 startups. De bästa innehaven har förvärvats av bl a Google, Microsoft, Qlik och Apple eller uppnått miljardnotering på börsen.

 

OBS! Begränsat antal platser.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 30
Anmälda: 7
Reservlista: 4

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
30