X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Nu söker vi styrelsemedlemmar till UA Ystad

Starttid: 
11 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
11 april, 2021 - 21:30
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Är du medlem i UA, bosatt på Österlen och vill lära dig mer om aktier och sparande och samtidigt går i tankarna att engagera dig, då har du chansen att gå med i det ny färska tillskottet i UA-familjen lokalavdelningen Ystad/Simrishamn.

För att ansöka till styrelsen tar du kontakt med ordförande Marcus Davidsson eller mailar till ystad@ungaaktiesparare.se och berättar lite om dig själv samt svarar på följande frågor.

Vilket är ditt bästa spartips?

Av vilken anledning söker du till styrelsen och vad vill du uppnå med ditt engagemang?

Vilket event skulle du vilja göra framöver?  

Kontaktpersoner: