X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Money Thursdays - Inspirationsföreläsning med Matilda Karlsson

Starttid: 
24 oktober, 2019 - 18:30
Sluttid: 
24 oktober, 2019 - 21:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Högskolan i Borås
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du på riktigt lära dig hur du ska investera? Du kanske har hört några inspirerande tips, och du får för dig att börja. Men när du väl sätter dig ner vid datorn och ska sätta igång så smäller ångesten till? Lugn, vi har de perfekta utbildningsserien för dig. Under tre efterföljande torsdagar kommer vi att guida dig genom investerardjungeln. Detta genom en inspirationsföreläsning följt av två praktiska workshops. Vi kommer tillsammans gå igenom allt du behöver veta men vi börjar med en boost av inspiration som kommer ge dig den bästa starten på din investeringskarriär du kan tänka dig!

Vi kickar igång denna trestegsraket med event med en kväll i inspirationens tecken. Matilda Karlsson är den karismatiska och otroligt kompetenta person som lever och andas karriär och investeringar. Som programledare och reporter för hela landets småsparare- och investerares favoritprogram är vi oerhört glada att få ta del av både henne och Uppesittarkväll i ett unikt event. 

Hon kommer att föreläsa om hur hennes investerings-resa sett ut hittills, vad de rätta sammanhangen har betytt för hennes personliga karriär samt investerings-karriär. Hon kommer att prata om hur hon har resonerat kring investeringar och vad hon har lärt sig under tiden samt vilka kunskaper som hon bär med sig in i framtiden. 

Detta kommer att bli en föreläsning som kommer att ge dig inspirations-boosten du behöver för att börja spara till dina drömmar eller helt enkelt upprätthålla motivationen att fortsätta investera enligt din plan, oavsett syfte garanterar vi en härlig kväll!

 

De följande torsdagarna vi har utformat två efterföljande workshops som speciellt riktar sig till dig som länge tänkt på att börja investera, men av olika anledningar inte börjat än.

Det är perfekt för dig som tycker det känns bättre att ha tillgång till personlig guidning när du för första gången ska starta din investeringskarriär.

Bli medlem i Unga Aktiesparare och du ges möjligheten att gå på en helt unik workshop-serie, dina framtida investeringar kommer att tacka dig!

 

Viktig information!

Money Thursdays kommer att hållas i Borås, Göteborg och Halmstad - samtidigt. 

Datum:

24 oktober - Inspirationsföreläsning

31 oktober - Workshop del 1

7 november - Workshop del 2

Tid:

18.30 till  ca. 21.00 på samtliga event. 

Plats:

Gå in på respektive stads event (finns på Unga Aktiesparares hemsida) för att se platsen.

Kom ihåg att anmälningarna till workshopen kommer att vara tillgänglig för endast de som närvarar på inspirationsföreläsningen.

 

Varmt välkomna!

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 75
Anmälda: 26
Reservlista: 42

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
75