X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Mitt i marknaden med Market Makers

Starttid: 
23 november, 2020 - 20:00
Sluttid: 
23 november, 2020 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Online
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen till vår digitala serie Mitt i marknaden! Market Makers är en av de största aktie-poddarna i Sverige och fokuserar på tillväxtaktier. Häng med på ett spännande avsnitt där vi djupdyker i deras investeringsprocess! De tänkte prata om några av de fenomen eller "naturkrafter" på börsen som de försöker nyttja i sin investeringsprocess. Ränta-på-ränta-effekten är förstås en av dessa och det är inte för inte som den ofta benämns som "världens åttonde underverk". De anser dock att det finns fler underverk än så och det ska vi lära er mer om!

Market Makers är en av Sveriges största finanspoddar med fokus på investeringar i tillväxt- och teknikaktier. Avsnitten släpps varje torsdag och är fullmatade med bolags- och sektoranalyser, trendspaningar och spännande gäster. 

 

Sedan starten 2017 har podden samlat på sig miljontals lyssningar och gästats av en mängd tunga namn inom finansvärlden.

Podden görs av twitterprofilerna Fabian Franzén och Niklas Aldén som möttes under studier på Linköpings universitet och har bägge studerat ekonomi- och ingenjörsprogram. Ett djupt intresse för ekonomi, investeringar och teknik är det som lett fram till att Market Makers idag är en ledande podcast inom just dessa ämnen.

Det event tillhör Mitt i marknaden, vilket är en serie av föreläsningar som arrangeras av lokalavdelningarna inom region mitt. Nedan finner du schemat för samt länk till anmälan.

 

21/10 – 19:00 Erik Frohm, Riksbanken.

Anmälan: https://www.ungaaktiesparare.se/aktiviteter/webbinar-forelasning-med-riksbanken

26/10 – 19:00 Björn Söderlund & Emelie Värja, Kommuninvest

Anmälan: https://www.ungaaktiesparare.se/aktiviteter/webinar-kommuninvest

03/11 – 18:30 Car Armfeldt, TIN Fonder

Anmälan: https://www.ungaaktiesparare.se/aktiviteter/mitt-i-marknaden-med-tin-fonder

09/11 – 19:00 Dr. Per Bylund, Österrikisk Ekonomi

Anmälan: https://www.ungaaktiesparare.se/aktiviteter/webbinar-dr-bylund-om-osterrikiska-skolan-nationalekonomi

11/11 – 20:00 Erik Strand AuAg Fonder

Anmälan: https://www.ungaaktiesparare.se/aktiviteter/webbinar-auag-fonder

18/11 – 19:00 Rebecka Dahlin & Tom Sederholm, Spiltan Fonder

Anmälan: https://www.ungaaktiesparare.se/aktiviteter/mitt-i-marknaden-med-spiltan-fonder

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Jakob Nordenfelt

Jakob Nordenfelt
Mobil:  0701442425
Telefon:  0701442425

jakobn18@gmail.com