X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Marknadsläget och Aktietips med Karl Mersin

Starttid: 
29 september, 2022 - 18:00
Sluttid: 
29 september, 2022 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Valvet, Kungsgatan 5
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen till en kväll med Karl Mersin, kapitalförval- tare på Sparbanken Rekarne Private Banking, tidigare aktiemäklare och föreläsare för UA-akademin!

Hur påverkas aktiemarknaden av det som nu sker i omvärlden? Hur kan en investeringsstrategi visa sin styrka i turbulensen? Är räntemarknaden på väg att återupplivas? Det är några av de frågor som kommer beröras hos oss på Valvet den 29 september.
Unga Aktiesparare är en ideell förening som hjälper unga att spara och investera smart. Genom kunskap, nätverkande och andra förmåner får du som medlem lära dig mer om finansmarknaden och hur du investerar framgångsrikt för att nå dina spardrömmar.
Eventet riktar sig till dig under 30 år.

Anmäl dig via länken här: 

https://www.allready.net/pls/nvp/!evt.go?CID=3027&MID=38&category_id_=1&command=3&eventid=38595&popid=0&ec=GGHRQJMXUWVRFMNNLUAG

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 45
Anmälda: 0
Reservlista: 0

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
45