X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Lunchföreläsning med Avanza, Handelsbanken, Finansinspektionen och Jönköping Investment Club!

Starttid: 
26 september, 2022 - 12:00
Sluttid: 
26 september, 2022 - 13:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
HE102 JU Aulan på HLK
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.

Måndag den 26:e september får vi besök från fyra spännande företag! Till Jönköping kommer:

  • Tova Larsson, utbildningsansvarig för Unga Aktiesparare och moderator för eventet.
  • Moa Langemark, sparanalytiker från Avanza. Har även varit med den populära Avanzapodden!
  • Therese Wieselqvist Ekman, rådgivare och ansvarig för finansiell folkbildning på Finansinspektionen.
  • Helena Hällgren och Madeleine Jensen, Kapitalplaceringschef respektive Privatrådgivare från Handelsbanken Luleå.

Föreläsningen kommer handla om investeringar, karriär och att jobba inom finans. Självklart kommer det finnas tid för frågor, samtal och nätverkande efteråt.

Det kommer även att bjudas på lunch för de 120 första anmälda. Om du har specialkost skriver du det på i formuläret nedan när du anmäler dig. 

LÄNK TILL FORMULÄR: https://docs.google.com/forms/d/1u9z7jrf1Ya5Z0E43W--MrjEVn4lVGg8FyT3tJ1JF_Ps/viewform?usp=drive_open&edit_requested=true

Evenemanget är öppet för SAMTLIGA! Kom precis som du är! Student eller icke-student, UA-medlem eller inte, det finns något för alla att lära sig!

Vi ses måndagen den 26:e september 12:00!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner: