X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Lunch på Christer Gardells Cevian Capial! (Avancerat)

Starttid:  9 november, 2018 - 12:00
Sluttid:  9 november, 2018 - 13:00
Typ av av aktivitet:  Företagsbesök
Följ med till mytomspunna Cevian Capital. OBS: Detta event riktar sig till en mer avancerad målgrupp.

Följ med till lunch på Cevians Stockholmskontor den 9:e november kl 12.00. Under lunchen får vi en presentation av Cevians investeringsstrategi, Case- summary av en realiserad investering och en Q&A! Presentationen kommer att hålla en hög nivå, och därefter är platsantalet lågt. Vi ser främst att de med tidigare kunskaper medverkar, då man på så sätt får ut det mesta av besöket.

Under eventet utlovas lunch.

Observera att en "No-Show" avgift om 100SEK debiteras vid utebliven närvaro, om man inte avanmält sig senast 24 timmar innan.

Vi förbehåller oss för eventuella ändringar.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
15