X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Lär dig Excel med EY!

Starttid:  30 januari, 2019 - 17:00
Sluttid:  30 januari, 2019 - 20:15
Typ av av aktivitet:  Utbildning
Plats:  Jakobsbergsgatan 24, 111 14 Stockholm
Unga Aktiesparare Stockholm Väst anordnar en exklusiv excelutbildning för UA:s medlemmar i samarbete med EY. Vi går igenom vad excel är och hur du tillämpar programmet i vardagen, skolan och på arbetsplatsen. Under kvällen får du även chansen att ställa frågor kring EY som organisation samt får höra om deras karriärmöjligheter.

Utbildningen lämpar sig för nybörjare som önskar grundläggande kunskaper inom excel. 

Utbildningen förutsätter att du tar med egen dator med tillgång till Microsoft Excel.

 

17.00  Intro till EY & Excelkurs del 1.

18.30  Paus – mingel med lättare förtäring.

19.00  Excelkurs del 2 & Karriärmöjligheter.

20.15  Slut

 

*OBS: No-show avgift om 100kr tas ut vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 24h innan utbildningsstart. 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
62