X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Lär dig analysera aktier!

Starttid: 
17 april, 2019 - 17:30
Sluttid: 
17 april, 2019 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Högskolan Kristianstad

Vem vill inte bli rik? Visste du att det inte är så svårt som många tror? Aktier har historiskt sätt alltid lönat sig över tid, och om det är någon fördel som vi unga har så är det tid! Så investera en kväll i dig själv och kom på vår analyskväll. Vi kommer gå igenom hur man analyserar aktiebolag, kolla på viktiga tal och parametrar, vad siffrorna faktiskt säger oss samt vanliga misstag som man kan göra.

Kursen lämpar sig för dig som vill komma igång med aktiesparande, men även för den mer erfarna som vill fräscha upp kunskaperna.

Vill du bli medlem så kan du höra av dig till oss här på facebook eller på vår mail kristianstad@ungaaktiesparare.se

Till er som är nyfikna på börsens avkastning så kan ni kolla på denna graf. Vi kommer gå igenom den under utbildningen.

https://rikatillsammans.se/stockholmsborsens-arliga-avkastning-1990-2013/

Tills dess, god avkastning!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: