X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Lär dig äga pensionen!

Starttid: 
12 april, 2018 - 18:00
Sluttid: 
12 april, 2018 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
ProCivitas gymnasium, Citadellsvägen 9, 211 18 Malmö
Hur funkar pensionen egentligen? Behöver man spara till sin pension? Hur kan man spara? Vad är viktigt att tänka på? Vad ska man göra med premiepensionen? Hur funkar tjänstepension? Blir ditt huvud också fullt med frågetecken när du tänker på pension? Den 12/4 kl 18 kommer Sabrina Thams aka Pensionista till Malmö för att lära oss om pension.

Ni kanske hörde henne på UAs podd ”Aktiekompisar”, och nu kommer hon sprida hennes pensionsglädje i Malmö. Det går inte att missa Pensionistas budskap "Pension är riktiga pengar!”. Hon river ner alla dammiga gamla myter om pension, och sprider sin pensionsglädje. Pension är varken svårt eller komplicerat, och är något av det största sparandet man har, som man dessutom själv kan påverka och placera. Det blir en kväll där du får kunskap om hur pension fungerar, och får ta del av hennes verktyg för att äga din pension. 

På ett roligt och engagerat sätt berättar Sabrina Thams om sin resa från ekonomiskt oförstående till att bli en Pensionista. Ingen går ifrån hennes föreläsningar utan att skratta minst en gång, och alla har med sig nya verktyg för att äga sin pension. Passa på att lära er allt ni behöver veta om vad som kan blir ditt livs största sparande.

Anmälan via hemsidan krävs för detta event. 
 
För att få mer info om henne besök gärna www.pensionista.nu eller följ henne på InstagramTwitter och Facebook 

Gilla UA Malmö på facebook för att inte missa några nyheter eller event! 

Anmäl mig

Platser: 100
Anmälda: 39

Lägg till i kalendern

Kontaktpersoner: 
100