X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Långsiktiga investeringar- Bil och Bostad

Starttid: 
16 september, 2021 - 18:00
Sluttid: 
16 september, 2021 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Jönköping International Business School, Sparbanksaulan
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Äntligen är det åter dags för event med Unga Aktiesparare i Jönköping! Ett inspirerande event om att uppfylla sina sparmål, för visst är vi många som drömmer om att köpa både bostad och bil? I vanlig ordning bjuds det såklart även på fika och gött aktiesnack, både för medlemmar och icke-medlemmar!

Tillsammans med Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri och Holmgrens Bil ägnar vi kvällen åt att ta reda på mer om både bostads- och bilköp, oavsett om du står inköp ditt första stora köp i livet eller känner dig varm i kläderna på bostads- eller bilmarknaden. 

Finns det några trix för att vinna en budgivning? Hur mycket ska man egentligen bry sig om bostadsrättsföreningens ekonomi? Vad ska man tänka på när man köper sin första bil? Detta och mycket mer kommer vi få svar på under eventets gång!

På Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri jobbar några av mäklarbranschens mest rekommenderade mäklare. Trots att det är en av de nyaste spelarna på Jönköpings fastighetsmarknad har de mycket goda omdömen från en mängd kunder. Gustav och Kristian kommer guida oss genom bostadsdjungeln under kvällen.

Holmgrens Bil har sedan starten 1960 i Jönköping vuxit till ett av Sveriges största bilhandelsföretag och säljer i dag både nya och begagnade bilar från många olika varumärken. Vi får besök av Holmgrens tidigare säljstjärna Andreas.

Eventet är begränsat till 45 deltagare för att vi ska kunna hålla säkra avstånd till varandra, först till kvarn!

Anmäl mig

Platser: 50
Anmälda: 44

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
50