X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Köp din första bostad!

Starttid: 
24 oktober, 2019 - 17:00
Sluttid: 
24 oktober, 2019 - 18:15
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
SEB Experience Center, Stureplan 2, entréplan, 114 35 Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Hur du som ung bör tänka när du köper din första bostad

Unga Aktiesparare anordnar i samarbete med SEB ett event där du får chansen att lära dig hur man som ung bör tänka vid köp av sitt första boende. Bolån, ränta, lånelöfte, amortering och pantbrev, alla dessa främmande termer. Dessutom tas tempen på bostadsmarknaden där vi får förklarat av SEB:s analytiker Americo Fernandez om varför bostadsmarknaden gör folk nervösa i dagens marknadsläge. 

Eventet kräver inga förkunskaper, kom och ställ dina frågor! 

 

Programplan

  • 17:00 - 18:15 Köp din första bostad

Var gärna kvar en stund efter eventet och ta chansen att lära känna nya människor.

 

Avanmälan sker senast 48 timmar före eventets start. Vid sen avanmälan eller utebliven närvaro tas 100kr i no-show avgift. Vid frågor kontakta mig på nedanstående telefonnummer alt. per epost. 

 

Välkommen!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
35