X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Kickoff med Aktiespararna och Unga aktiespararna

Starttid:  11 september, 2018 - 18:30
Sluttid:  11 september, 2018 - 21:00
Typ av av aktivitet:  Utbildning
Plats:  IOGT Vattentorget 1, Växjö
Vill du komma igång med ditt sparande eller lyssna på ett intressant bolag så är detta något för dig.

Aktiespararna och Unga aktiespararna i Växjö vill välkomna er till höstens första evenemang. Kvällen kommer börja med en föreläsning av Alexander Gustafsson från Nordnet. Han kommer hålla en grundläggande utbildning i aktiekunskap och inspirera dig till att koma igång med ditt sparande. Sedan kommer Eva-Karin Dahl presentera bolaget Homemaid och berätta om deras verksamhet. Under kvällen bjuds även på kaffe och fika.

Nordnet är en digital bank med verksamhet i nästan hela Norden. Alexander Gustafsson är investeringscoach på Nordnet. I sin föreläsning kommer han med praktiska tips kring ditt sparande. Han har mångårig erfarenhet av utbildning inom aktie- och börskunskap inom Aktiespararna såväl som Nordnet. Han är även programledare i en av Sveriges största poddcasts inom ekonomi, Sparpodden. 
 

HomeMaid är ett hemserviceföretag som sedan 1997 fixar det mesta från hemstädning, fönsterputsning till flyttstädning och storstädning. De är noterade på Aktietorget. HomeMaid presenteras av deras VD,Eva-Karin Dahl.

 

Aktiespararna i Växjö vill uppmana fler unga att komma igång med sitt sparande. Därför går du som medlem i Unga aktiespararna in gratis på våra träffar.

 

Glöm inte att anmäla dig, sista anmälan är den 5/9!

Tryck på mig för att komma till anmälan!

 

Varmt välkommen!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!