X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Kapitalförvaltning och vikten av mångfaldstänk - en föreläsning med Sean George!

Starttid: 
18 maj, 2021 - 18:00
Sluttid: 
18 maj, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt via Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Unga Aktiesparare Lund är glada att välkomna fondförvaltaren Sean George till en föreläsning om kapitalförvaltning och vikten av mångfaldstänk i ett investeringsteam.

Sean George har i över 20 år arbetat med kreditförvaltning och är idag Chief Investment Officer på Strukturinvest där han förvaltar obligationsfonden Hamiltonian Global Credit Opportunity Fund. Hamiltonian Global Credit Opportunity Fund är en global obligationsfond som främst handlar med företagsobligationer men till viss del även statsobligationer. Tidigare har Sean George bland annat haft ledande positioner på Jefferies International, Deutsche Bank och Bank of America. Betydande erfarenhet inom finansvärlden är med andra ord något som Sean George verkligen har! 

Evenemanget är öppet för medlemmar + 1. Anmälan sker nedan och om du går som en medlems +1 vänligen skriv vad din kompis heter. Medlemmar anmäler sig som vanligt med medlemsnummer! 

Länk till Zoom kommer att skickas ut cirka 1 timme innan föreläsningen börjar. 

Välkomna till att ta del av detta spännande och inspirerande event med Sean George!  

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: