X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Kahoot kväll med fina priser!

Starttid: 
23 februari, 2021 - 18:00
Sluttid: 
23 februari, 2021 - 18:45
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt via Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Anmäl dig till vår Kahoot kväll för att få chansen att vinna riktigt fina priser!

Detta kommer bli en kväll där du kommer lära dig massor om börsen och vår ekonomi. Dessutom får du även chansen att vinna ett presentkort på ICA med ett värde på 500 kr! Vi kommer även att dela ut priser till andra och tredjeplats.

Är du inte medlem för tillfället är detta ett bra tillfälle att bli det. Som medlem får du chansen att vinna det här fantastiska priset och du får ta del av alla förmåner som medföljer i ett medlemsskap samt att du får närvara på alla de evenemang som vi arrangerar.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

Rasmus Berg

Rasmus Berg
Mobil:  0703005963
Telefon:  0703005963

Rasmus99berg@gmail.com
20