X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Julfika med aktiesnack

Starttid:  6 december, 2018 - 18:30
Sluttid:  6 december, 2018 - 20:00
Typ av av aktivitet:  Träff
Plats:  Mittuniversitetet L212
Välkomna på årets sista event!

Kom och snacka om allt inom aktier, sparande, trading eller generellt privatekonomi! Detta sker under avslappnande förhållande med en bulle i ena handen och kaffe i andra.

Kvällen kommer innehålla en miniföreläsning om fonder, aktiesnack och avslutningsvis en frågesport.

Eventet är öppet för alla, inga förkunskaper krävs och vi bjuder på fika!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: