X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Jul-aktiefika i Göteborg - Hur har året gått och vad tror vi om nästa år?

Starttid: 
10 december, 2019 - 17:30
Sluttid: 
10 december, 2019 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Le Pain Français Avenyn 7
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Årets sista aktiefika blir i december Välkommen att hänga med oss under avslappnade former och prata om aktier och investeringar. Vi satsar på ett mysigt litet aktiefika där alla är välkomna!

Anmäl dig direkt och skulle du få förhinder så är det bara att avanmäla dig!

Hoppas vi ses!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Jesper Gunneling

Jesper Gunneling
Mobil:  0739404443

jespergunneling@outlook.com