X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Jan Bolmeson och Spiltan Fonder

Starttid:  17 januari, 2019 - 18:00
Sluttid:  17 januari, 2019 - 19:45
Typ av av aktivitet:  Föreläsning
Plats:  ProCivitas Gymnasium Malmö (Citadellsvägen 9)
För den långsiktiga investeraren

Vill du få tips av Jan Bolmeson som driver Sveriges största blogg RikaTillsammans för privatekonomi? Att du utan tidigare erfarenhet kan vara lika bra som en genomsnittlig investerare, samtidigt som du har tid över till annat och möjlighet att leva ett rikt liv på alla nivåer.

Vi får även besök av Niklas Larsson som är marknadsansvarig på Spiltan Fonder. Vi kommer bland annat att få information om Spiltan Aktiefond Investmentbolag. Denna fond är nästan som en sammanfattning av Unga Aktiesparares 5 gyllene regler. Med riskspridning, långsiktighet, regelbundna investeringar och väl utförda analyser.

Vi börjar klockan 18 prick och kommer att vara på ProCivitas gymnasium (Adress: Citadellsvägen 9). Kom gärna 5 minuter innan, så att vi kan börja i tid. Detta event är perfekt för dig som är långsiktig i dina investeringar och vi lovar att du kommer att få en givande kväll!

Föreläsningen är gratis och passar den som har grundläggande kunskaper om aktier och fonder. Eventet är öppet för alla, även för dem som inte är medlemmar.

PS. Vi bjuder på lättare fika!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: