X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Investmentbolagskväll

Starttid: 
11 februari, 2020 - 17:30
Sluttid: 
11 februari, 2020 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
IOGT Norra Promenaden 108
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkomna till Investmentbolagsträffen som inleds med Marcus Fridell som skrivit boken ”Bygg en förmögenhet - Investera i Investmentbolag” därefter, Spiltan Fonder och Kavaljer Fonder med sina Investmenbolagsfonder med svenska och globala investmentbolag.

Investmentbolag har varit bra placeringar historiskt men vilka investmentbolag skall man välja, vad skall man analysera och tänka på? Vid träffen kommer Magnus Fridell att göra en genomlysning varför och hur man investerar i Investmentbolag. Kanske får vi svar på frågan ”Vad skall vi investera i nu ? ”.

Nicklas Larsson Spiltan Fonder och Jan-Ove Sundberg Kavaljer AB fortsätter sedan med att presentera sina investmentbolagsfonder, hur de är uppbyggda och vilka strategier man har för sina respektive fonder. Speciellt intressant är det att få mer information om hur man via fonderna har en enkel möjlighet att investera i utländska investmentbolag.

Vi ser fram emot en intressant kväll med följande preliminära program

17.30 Mingel och möjlighet att träffa Spiltan och Kavaljers representanter

18.00 Presentation av Marcus Fridell –  Bygg en Förmögenhet Investera i Investmentbolag

19.00 Förfriskningar

19.20 Nicklas Larsson presenterar Spiltans Investmentbolagsfonder

20.10 Jan-Ove Sundberg Presenterar Kavaljers Investmentbolagsfond

21.00 Avslutning

Anmälan obligatorisk

Avgift                Gratis för medlemmar och UA

                          Gäster 100 kr

Anmälan sker på: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/aktietraff-med-tema-investmentbolag-norrkoping-11-februari

Kontaktpersoner: 

Niklas Davidsson

Niklas Davidsson
Mobil:  0709300032

niklasdavidsson@live.se