X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Investeringsfilosofi och fundamental analys med Ola & Claes från KvalitetsAktiepodden!

Starttid: 
16 juni, 2021 - 18:00
Sluttid: 
16 juni, 2021 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkomna till sommarens absolut hetaste (och kanske nördigaste) webinar tillsammans med Ola & Claes från Kvalitetsaktiepodden!

Ola och Claes gör tillsammans Kvalitetsaktiepodden och arbetar dagligen med fundamental analys och värdeinvesteringar. Båda har studerat industriell ekonomi vid Linköpings Universitet och arbetar idag heltid med sina investeringar. Under kvällen kommer de att dela med sig av sin investeringsfilosofi samt hur de använder sig av fundamental analys utifrån deras investeringsstrategi. Det kommer även att bli lite bolagssnack och kvällen kommer avslutas med en frågestund.

Missa inte årets hetaste webinar, exklusivt för medlemmar! Länken kommer att skickas ut ca 1h innan vi drar igång och se till att ansluta någon minut innan utsatt tid.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

50