X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Investera som student

Starttid: 
7 oktober, 2020 - 17:30
Sluttid: 
7 oktober, 2020 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Lokal kommer inom kort
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.

Välkommen till en utbildning kring att investera som student. Denna utbildning kräver inga förkunskaper utan alla är välkommna, det är bara att ta med er nyfikenhet och frågor.

I föreläsningen kommer vi att prata om:
• Vad är en investering?
• Varför man ska spara i börsen på sikt, vi tar upp lärorika exempel.
• Genomgång av olika typer av investeringar
• Hur kan man se på studentbidraget och lånet.
• Vilka fördelar vi studenter har ur en investeringssynpunkt?

Föreläsningen passar alla men kommer gå igenom grunder inom aktiesparande och ta upp aspekter som riktar sig till stundenter mer specifikt. Inget krav på medlemsskap i Unga Aktiesparare krävs men möjlighet att bli medlem på plats finns.

Föreläsningen är gratis och åtgärder kommer göras för att föja de direktiv som finns kring Covid19.

Utbildningen kommer hållas 17.30 - ca 19.30 den 7e oktober på Högskolan i Halmstad. Info om lokal kommer inom kort. 


Anmälan görs nedanför.
Vi ses där!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 30
Anmälda: 1
Reservlista: 2

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
30