X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Investera i dig själv för en hållbar framtid - Kvinnokväll med Aktiespararna

Starttid: 
20 oktober, 2021 - 18:00
Sluttid: 
20 oktober, 2021 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Knut Hahns Gymnasieskolas Aula, Blasius Königsgatan 27, Ronneby
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen på höstens kvinnoträff- Investera i dig själv för en hållbar framtid med aktier och fonder. En kväll som arrangeras av Aktiespararna i Ronneby, Karlskrona, Kalmar och Växjö tillsammans med Krösagruppen.

Krösagruppen – ett kvinnonätverk inom Aktiespararna i sydöstra Sverige – arrangerar den 20 oktober en kväll där vi träffas antingen fysiskt eller digitalt för att lära oss mera om aktier, fonder, investmentbolag och hållbart sparande. För dig som vill närvara på plats håller vi till i aulan på Knut Hahns gymnasieskola i Ronneby och i anslutning till den finns goda parkeringsmöjligheter. Du får en egen påse med vatten, banan och bars som förtäring på din plats. Vi tar in max 100 personer i lokalen. Kom i god tid.

Under kvällen kommer du att träffa:

Karin Sjöblom – Aktiespararna i Växjö. Hon presenterar sin nya bok ”Spara med glädje! Ett framgångsrecept”. Karins bok finns till försäljning på plats. Föreläser med fokus på investmentbolag samt om hållbart sparande.

Rebecka Dahlin - Hållbarhetsanalytiker från Spiltan Fonder talar om vad begreppet hållbarhet innebär och innehåller. Hon informerar också om Spiltans fonder.

 

Mohammed Salih – från Aktiespararnas Riksförbund. Mohammed har sina rötter i Kallinge. Han berättar om sin resa mot första miljonen. Du kan redan nu följa hans resa på Instagram.

Föreläsningarna startar kl. 18.00

Anmälan sker genom Aktiespararnas hemsida och deras evenemang senast den 18 oktober. Följ länken:

https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/investera-i-dig-sjalv-en-hallbar-framtid-kvinnotraff 

 

Avgift fysisk träff: 50 kr för medlemmar, 100 kr för icke medlemmar

Avgift digital träff: 0 kr för medlemmar, 50 kr för icke medlemmar

 

Vi hälsar alla varmt välkomna

Kontaktpersoner: 
100