X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

INSTÄLLT! UA-Akademin Grundkurs

Starttid: 
14 maj, 2022 - 10:00
Sluttid: 
14 maj, 2022 - 17:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
INSTÄLLT
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
INSTÄLLT! Vill du lära dig mer om aktier, fonder och sparande ska du gå Sveriges bästa aktieutbildning – UA-Akademin! Utbildningen är öppen och kostnadsfri för alla. Utbildningen är uppdelad i två steg med två separata endagsutbildningar, där denna är den första. Vi garanterar att du kommer lära dig enormt mycket, oavsett hur mycket eller lite du kan sedan tidigare.

INSTÄLLT! Första delen av utbildningen är perfekt för dig som vill komma igång med ditt sparande! Under dagen får du en fullständig överblick över privatekonomiska frågor samt praktisk vägledning. Dagen är uppdelad i tre delmoment; "Innan Handel", "Att Handla" samt "Efter Handel". Du kommer att få lära dig allt och lite till kring aktiehandel, fonder & pension plus praktisk vägledningen för att komma igång och lyckas med sparandet. Utbildningen är grundläggande och gjord för att alla ska hänga med.

Vi kommer självklart bjuda på fika. Sista anmälningsdag är 30:e april. Anmäl dig redan nu för att inte missa denna möjlighet! Platsen uppdateras inom snar framtid. Tänk på att det är en separat anmälan till den avancerade kursen som hålls efterföljande dag. Du måste inte gå på båda men vår rekommendation är att delta vid båda tilfällena för att bygga en bra grund för ditt sparande. 

Om ni har några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att höra av er till någon av kontaktpersonerna nedan eller skriva till oss i sociala medier. Hoppas att vi ses på UA-Akademin!

 

 

Tyvärr måste vi meddela att vi måste ställa in UA-akademin. Detta är jättetråkigt och vi har alla sett mycket fram emot denna utbildning. Vi hoppas av vi får se er på ett annat event som vi anordnar inom snar framtid! Håll utkik på hemsidan för nästa event. Ni är varmt välkomna att höra av er om ni undrar något eller önskar något spännande event framöver

 

 

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.