X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

INSTÄLLT! Sparkväll med Alexander Gustafsson från Nordnet

Starttid: 
5 mars, 2020 - 18:00
Sluttid: 
5 mars, 2020 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Högskolan i Halmstad, sal: Beartlingssalen
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Denna sparkväll kommer ha ett stort fokus på hur du lyckas i ditt sparande och Alexander kommer dela med sig av alla sina bästa tips, tankar och reflektioner.

Obs. Detta event är gratis och öppet för alla oavsett ålder!

Alexander Gustafsson är investeringscoach på Nordnet. Tillsammans med Frida Bratt driver de sparpodden där man utbildar i sparfrågor och diskuterar aktuella händelser på börsen.
Alexander jobbar med att skapa utbildande och inspirerande innehåll för att bli en bättre investerare på Nordnetbloggen. Där samlas både video, podd och bloggar för att hjälpa dig till bättre investeringar. 

Nordnet är en internetbank med över 900 000 användare i hela Norden. Banken erbjuder aktiehandel, fondsparande och verktyg för att lyckas med investeringar. Investeringsnätverket Shareville är en populär och unik plattform som låter dig se rakt in i över 200 000 portföljer. Du hittar detta på nordnet.se/shareville.

Obs. Medlemmar och icke-medlemmar är välkomna, Ickemedlemmar syns som "reserver" men ni är välkomna ändå! - Ses där!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 270
Anmälda: 5
Reservlista: 1

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Rasmus Berg

Rasmus Berg
Mobil:  0703005963
Telefon:  0703005963

Rasmus99berg@gmail.com
270