X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

*INSTÄLLT* Få råd med dina drömmar - Webbinarium

Starttid: 
26 mars, 2020 - 18:00
Sluttid: 
26 mars, 2020 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Webbinarium
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Den 26:e mars håller Ung Privatekonomi en digitalt föreläsning i privatekonomi. Få koll på lån, sparande, aktier, fonder & pension.

Ung Privatekonomi är ett utbildningsprojekt som besöker gymnasieskolor i hela landet med sin grundföreläsning om privatekonomi. Under Global Money Week kommer Ung Privatekonomi tillsammans med Unga Aktiesparare ha ett webbinarium. 

Under föreläsningen kommer grunderna kring lån, sparande, aktier, fonder & pension gås igenom. Du behöver inte ha några förkunskaper, utan kan få dina frågor besvarade på plats.

 

Anmälan görs som vanligt nedan. En länk till webbinaret kommer att mailas ut till din angivna mailadress strax innan föreläsningen börjar. 

Kontaktpersoner: 
100