X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Industrivärden - Digital Företagsträff

Starttid: 
13 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
13 april, 2021 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Ännu en gång bjuder UA Uppsala in till en digital företagsträff, denna gången med ingen mindre än Industrivärden!

Industrivärden är ett svenskt investmentbolag som grundades 1944 av Handelsbanken. Industrivärden investerar i en koncentrerad portfölj där de söker efter marknadsledande kvalitetsbolag med god värdepotential. Deras innehav idag är: Volvo, Sandvik, Essity, Handelsbanken, Ericsson, SCA, Skanska och SSAB. Industrivärden är en långsiktig ägare som satsar på konkurrenskraftig avkastning på medel till lång sikt genom en strategi av aktivt ägarskap med ett hållbart perspektiv.

 

Under denna kvälls digitala företagsträff kommer en gäst från Industrivärden upplysa oss om deras investeringsstrategi, företagskultur och framtidstankar. Efter det finns det möjlighet för er att ställa era frågor direkt till Industrivärden. Detta vill ni inte missa!

Länken till eventet kommer skickas ut senast 30 minuter före eventet, så se till att vara anmälda innan dess.

Som vanligt, om ni har några frågor är det bara att höra av sig genom uppgifterna nedan.

Vi ses!

 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

200