X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Hur går börsen 2019?

Starttid: 
15 januari, 2019 - 18:00
Sluttid: 
15 januari, 2019 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sveavägen 151
Börsåret 2018 börjar att gå mot sitt slut och 2019 står vid dörren. Tillsammans med utbildningsansvarige Robert Andersson kommer vi att kika på vad 2019 års börs har att bjuda på.

Vi kommer att diskutera en del makroekonomi och djupdyka i SME:s estimat för börsen, samt göra jämförelser med hur andra länders olika branscher ser ut. Det kommer även finns tid att diskutera med varandra om vad ni tror om kommande börsår. 

Denna föreläsningen är avancerad och passar dig som har sparat i aktier under en tid och känner att du vill inspireras och lära dig något nytt. Kickstarta ditt börsår 2019 helt enkelt.

Detta är ett extra datum av den föreläsning som hålls den 18:e dec. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

40