X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Hur går börsen 2019?

Starttid:  15 januari, 2019 - 18:00
Sluttid:  15 januari, 2019 - 19:30
Typ av av aktivitet:  Utbildning
Plats:  Sveavägen 151
Börsåret 2018 börjar att gå mot sitt slut och 2019 står vid dörren. Tillsammans med utbildningsansvarige Robert Andersson kommer vi att kika på vad 2019 års börs har att bjuda på.

Vi kommer att diskutera en del makroekonomi och djupdyka i SME:s estimat för börsen, samt göra jämförelser med hur andra länders olika branscher ser ut. Det kommer även finns tid att diskutera med varandra om vad ni tror om kommande börsår. 

Denna föreläsningen är avancerad och passar dig som har sparat i aktier under en tid och känner att du vill inspireras och lära dig något nytt. Kickstarta ditt börsår 2019 helt enkelt.

Detta är ett extra datum av den föreläsning som hålls den 18:e dec. 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

40