X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Hur du kan bli rik på aktier med Per H Börjesson

Starttid: 
14 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
14 april, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Microsoft Teams
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Onsdag den 14/4 18:00 bjuder Unga Aktiesparare Luleå in till ett evenemang tillsammans med Spiltans VD Per H Börjesson med temat "Hur du kan bli rik på aktier".

Per H Börjesson är VD för Investment AB Spiltan som handlas på den Alternativa listan via Pepins. Bolaget som utvecklades från en aktiesparklubb till ett av Sveriges mest framgångsrika investmentbolag. Per H Börjesson har med sin investeringsstrategi blivit känd som "Sveriges Warren Buffet". Portföljbolaget Spiltan Fonder AB driver en av Sveriges mest populära fonder, Spiltan Aktiefond Investmentbolag. Per H har även skrivit flera böcker bland annat "Så här blir du miljonär i hängmattan", "Så här blev Warren Buffett världens rikaste person" och "Så här kan alla svenskar bli miljonärer".

Under kvällen kommer Per H Börjesson berätta om sina lärdomar från Investment AB Spiltan och delar med sig av sin börsstrategi. Han kommer även dela med sig av sina tankar kring dagens börsklimat samt ge sina bästa tips kring sparande och för hur du kan bli rik på aktier.

Eventet hålls via Microsoft Teams och är endast öppet för de som anmäler sig i formuläret nedan. Länk till eventet kommer att skickas ut via mail strax innan eventet börjar. Deltagare från Aktiespararna Luleå anmäl er och skriv "Aktiespararna Luleå" i meddelandefältet.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 100
Anmälda: 39
Reservlista: 63

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

100