X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Hitta nya aktiekompisar!

Starttid: 
16 juni, 2018 - 13:30
Sluttid: 
16 juni, 2018 - 15:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Fräcka Fröken
Letar du efter någon att prata sparande och investeringar med?

Perfekt! För vi i UA Norrköping letar nya aktiekompisar!

Vilka är vi?
Vi lär ett lagom stort gäng som vi vill ska bli större. Ungefär en lördag i månaden träffas vi över en brunch (eller bara en kopp kaffe om man så vill) för att diskutera aktier och sparande. Vi ställer mycket frågor, pratar och skrattar. Några är lite mer erfarna än andra, men ingen är fullärd och alla behövs vi. Tillsammans utgör vi de aktiva medlemmarna i UA Norrköping!

Vem är du då?
Du är intresserad av nätverkande och att hitta nya aktiekompisar! Punkt. Vi bryr oss inte om du är 14 eller 28 år gammal. Kille eller tjej. Om du sparat länge eller inte börjat ännu. Inte heller om hur mycket du kan. Vi vill bara att du ska vara intresserad av att lära dig mer genom att dela med dig av dina erfarenheter. Är du inte medlem så gör det ingenting, du är välkommen ändå, men det är såklart fördelaktigt om du har ett medlemskap i UA :)

Vad förväntar vi oss?
Ingenting mer än att du, igen likt ovan, är intresserad av att lära dig mer inom aktier. Det kostar ingenting att deltaga på våra träffar och missar man ett tillfälle så kommer det snart ett nytt. Det är inte krav på medlemskap, så du får gärna ta med sällskap i form av en vän om du vill.


Kanske kan vi bli aktiekompisar?

Anmäl dig gärna via webbformuläret så vi vet hur stort bord vi bör reservera.

Anmäl mig
Kontaktpersoner: