X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Halmstad söker ny marknadsföringsansvarig

Starttid: 
25 september, 2022 - 09:00
Sluttid: 
13 november, 2022 - 14:00
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Tycker du marknadsföring är kul och gillar att optimera kommunikation för att nå ut till en viss målgrupp? Vill du utveckla och bedriva våra sociala medier? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker dig som vill engagera dig i vår styrelse.

Som marknadsföringsansvarig på Unga Aktiesparare Halmstad kommer du att arbeta för att vår digitala närvaro bidrar till att stärka vårt varumärke och vår verksamhet. Det är en bred roll med fokus på kommunikation och grafisk design genom våra sociala medier, men även fysiska affischer.

Arbetet görs i samarbete med övriga styrelsemedlemmar. Du förväntas vara strukturerad, social och ha en god samarbetsförmåga. Uppdraget fungerar perfekt i kombination med studier eller arbete för den som vill ha en bisyssla, arbetet är flexibelt och du kan till väldigt stor utsträckning sätta ditt eget schema. Vi i styrelsen har som målsättning att uppnå en mer jämställd styrelse och uppmuntrar dig som kvinna/tjej att söka till vår styrelse.

Om Unga Aktiesparare
Unga Aktiesparare är en partipolitiskt oberoende ideell förening med cirka 10 000 ungdomar från 0 till och med 28 år som medlemmar i förbundet. Majoriteten är mellan 18 och 25 år och studerar på högskola/universitet eller arbetar. Styrelsens medlemmar träffar ungdomar ute på gymnasieskolor samt Högskolan i Halmstad med en förhoppning om att lära ungdomar att spara och investera klokare. Genom utbildningar, events, tidningar, rabatter och mycket mer får förbundets medlemmar lära sig mer om finansmarknaden.

 

Vi tror att du som söker...

– är väldigt kreativ och tänker utanför boxen vad gäller marknadsföring;

– är strukturerad och gillar sätta upp en marknadsföringsplan;

– är intresserad av att analysera och optimera annonsering i våra sociala medier; och

– är duktig på att skapa innehåll till sociala medier som stärker vårt varumärke

 

Extra meriterande om du som söker…

- studerar på en gymnasieskola eller högskola i Halmstad

 

Vi erbjuder dig som söker...

– en plats där du arbetar flexibelt;

– möjlighet till vidareutveckling i kunskap om aktiemarknaden;

– en styrelseplats;

– chansen att närvara på centrala event med andra ideellt engagerade;

– möjlighet att få god insyn i finansbranschen; och

– möjlighet att utveckla dina färdigheter inom varumärkesuppbyggnad och sociala medier

 

Om tjänsten
Vi söker dig som kan ta vår marknadsföring till nästa nivå. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet eller ens kunskap om aktiemarknaden, allt vi kräver är att du har ett stort intresse för att lära dig. Styrelsearbetet inleds med en kort utbildning där du får lära dig allt från privatekonomiska kunskaper till hur de administrativa uppgifterna sköts.

Intresserad?
Skicka CV och personligt brev till halmstad@ungaaktiesparare.se
Märk ansökan med ”Styrelseansökan” i ämnesraden. Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 13 november.

 

 

Kontaktpersoner: 

Rasmus Berg

Rasmus Berg
Mobil:  0703005963
Telefon:  0703005963

Rasmus99berg@gmail.com